salamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera,

Bhg. Datuk / Dato’ / Prof. / Prof. Madya / Dr./ Tuan / Puan,

SUMBANGAN KE TABUNG AMAL JARIAH, UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA BAGI TAHUN 2021


Sukacita dimaklumkan bahawa Tabung Amal Jariah, di bawah pengurusan Pusat Islam UTeM bertujuan untuk membantu warga UTeM dan orang awam yang memerlukan.

  

  1. Sehubungan dengan itu, bagi warga UTeM yang ingin melakukan amaljariah dengan menyumbang secara konsisten melalui potongan gaji walaupun sedikit (jumlah minimum : RM1.00 sebulan) adalah dialu-alukan bagi menambah pahala amal jariah untuk kesejahteraan hidup di dunia dan akhirat. Kaedah sumbangan adalah melalui kaedah pemotongan gaji bulanan. Setiap sumbangan yang diberikan akan mendapat pelepasan dari cukai pendapatan (bergantung kepada jumlah sumbangan) dan akan tertera dalam penyata gaji bulanan.

Kaedah Menyumbang :

Segala sumbangan boleh disalurkan melalui pemotongan gaji melalui Pejabat Bendahari. Borang kebenaran untuk membuat pemotongan gaji boleh didapati di lampiran yang disertakan dan dihantar kepada En. Mohd Azrin bin Ismail melalui emel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi  016-9935241 (Ustaz Mohd Fauzee bin Mohamed) dan 011-35103996  (Ustaz Muhammad Ali bin Janas)

Sekian terima kasih.

 

 

 

Menu Masjid
Menu Hadith
Menu Khutbah
Menu Sumbangan
Menu Aktiviti
Menu Artikel
Menu Galeri
Menu Announce

   

 

logoHeaderkpmmaimjaimjakimlogoMelaka